A Walk To Remember - Kapitel 14. :D




1. Victoria Secret linne. 2. Melody längst åt höger, efter visningen med dem andra modellerna. 3. Melodys Justin Bieber t-shirt.  4. Melody ledsen när hon ser Justin med....


1. Strippare. 2. Outfit. 3. Melody är ledsen! 4. Melody har Victoria Secret klänningen på!

- Men gud, jag vill jättegärna vara med, men när är visningen? Säger jag glatt.
- Den är imorgonbitti, så du borde åka hem & lägga dig även om klockan bara är 21.00.

Vi betalar och sedan tar Justin min hand. Vi går till taxin och hoppar i. Chaffören är jättetrevlig och bjuder på den lilla trippen till sjukhuset eftersom jag umgås med Justin Bieber.

- Du kommer vara så sexig däruppe imorgonbitti. Jag kommer svimma, fast det gör jag ju redan för dig. Säger Justin och ger mig en kyss.
- Naww tack. Jag älskar dig!

Vi går in till sjukhuset och jag måste verkligen få lämna stället eftersom jag måste få vara med imorgon. Jag går in och frågar dem som jobbar om dem tror att jag kan få åka hem ett tag. Och det får jag. Tydligen så ska allt stå rätt till men jag måste vara bevakad av en person hela tiden och så snäll som Justin är så ställer han upp att bevaka mig.

Jag packar ihop allting i min kartong och sedan checkar jag ur från sjukhuset och Justin hjälper mig till taxin. Vi åker sedan hem till Justin eftersom just nu känns det inte så bra att åka hem till pappa. Vi går in tillsammans och Justin ger Pattie en stor kram. Dem har ju inte sätts på jättelänge eftersom vi inte varit hemma så länge. Jag ger också Pattie en kram.

- Hur mår du gumman? Säger hon med ett leende.
- Jag mår bättre, tack. Jag ger henne en till kram.

Sen går vi upp till Justins stora rum med packningen. Vi packar upp lite saker som filmerna & datorn. Jag lägger mig i sängen och tar på en konsärtröja med Justin på som han lämnade på sjukhuset när jag låg i koma. Vi lägger oss tillsammans framför våra datorer och twittrar lite samtidigt som Justin håller om mig.

"My Girl @Melodydaily are awake. #Muchlove to her. I love her so much. She's my everything. I like u guys too ofcourse... ;)

Jag twittrar dock ingenting, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Justin har ju redan skött den delen.

Jag somnar redan några sekunder senare....

"GULLUNGE, GULLUNGE, vakna. Justin står framför mig när jag öppnar ögonen. Jag blir helt livrädd och flyger ur sängen. Justin börjar gapskratta och lägger sig ner på golvet med mig.

"Du måste göra dig iordning, du ska snart sminkas och gå på visningen"
"Men Justin jag är livrädd"

Han kysser mig på munnen och sedan går jag till badrummet och tar på mig ett par kläder. Jag sätter upp håret slarvigt i en bulle och tar på mig en Justin Bieber tröja som Justin har fått av sina fans. Till det blir det ett par mörkblåa shorts + Svarta Converse. Jag behöver ju inte anstränga mig så mycket när jag endå ska byta om och bli sminkad bättre.

Justin ska själv göra några ärenden innan han kan komma och hjälpa mig så jag får ta taxin själv in till showen.

Efter drygt 30 minuters taxifärd går jag in till entren Madison Square Garden där showen ska hållas. Jag hälsar på några av modellerna, Miranda Kerr ger mig en kram och Audrina vinkar till mig. Jag går vidare mot kontoret där Lisa Love kommer befinna sig. Jag ger henne en stor kram och sätter mig på stolen som hon ställt fram.

"Hej Melody, det är trevligt att ha dig här. Du kommer behöva gå iväg till sminket nu för att showen börjar om 4 timmar. " Jag lyssnar på resten av det hon sedan så visar hon mig till sminkrummet där jag ska bli sminkad. Jag presenterar mig själv inför Make-Up artisten "Clara Key" Och hon blir väldigt chockad när jag berättar att jag är tillsammans med Justin Bieber. Vi kommer bra överens och det känns som om hon är riktigt duktig på det hon gör. Timmarna går och går och tillslut är sminket klart.

Clara hämtar en liten spegel och visar för mig. Mitt hår är lite lockigt, och jag har fått rätt mycket smink. Jag tyckte det passade mig. Jag tackar henne mycket sedan går jag till klädlougen där en annan person ska hjälpa mig med vad jag ska ha på mig först. Jag får på mig en BH som är mörkblå med massa stenar som lyser med matchande trosor. Till det ska jag hålla i ett paraply. Hon ber mig även att jag ska gå en runda så att jag inte skämmer ut mig själv däruppe.

Jag går ut med underkläderna på till slapphörnan är. Där inne sitter Miranda & Audrina. Jag pratar lite med dem om hur det känns att gå där uppe. Dem lugnar ner mig totalt. Och även dem blir chockade när jag berättar att jag är här för att jag är Justin Biebers flickvän.

"Wow, vad coolt. Men du ser ut som en modell så du hade nog lyckats utan hans hjälp också" Säger Miranda och sträcker sig för att ge mig en kram.
"Tack så mycket, men jag har aldrig drömt om att bli modell heller" Säger jag och motsvarar hennes kram.

Efter några timmars prat kommer Justin in genom dörren, han blir helt chockad när han ser vad jag har på mig. Han sträcker sig fram och ger mig en kyss. Han sätter sig sedan i pupliken, han sitter nästan längst fram eftersom han är kändis.

Folk rusar omkring överallt och modeller springer hit & dit. Maaron 5 gör sig redo och går sedan ut och börjar sjunga på "Moves Like Jagger" modeller börjar gå ut och ut. Tillslut är det min tur, jag försöker gå lite sexigt ut, jag hinner knappt titta på pupliken för att jag är så nervös, men påvägen tillbaka så tittar jag på Justin och han ställer sig upp och apploderar.

Jag går fler & fler ggr och pupliken börjar gilla mig faktiskt, och Justin tycker att jag är sexig. Folk klappar på hans axlar osv. Han är nog stolt hoppas jag.

Efter showen så byter jag om snabbt och kramar alla modeller hejdå. Justin kommer springandes ut och ger mig en kyss. Justin sa att han ville åka hem men jag bestämmer mig för att ta en drink med Audrina på Four Seasons. Vi tar taxin dit och Paparazzis följer efter oss, rätt jobbigt. När vi kommer in ser vi strippor det första vi gör. Audrina petar mig i ryggen och pekar mot höger. Först tänker jag där sitter en kille som får en lapdance av en tjej.

Men jag kollar ännu nogare så är det JUSTIN som sitter och njuter av att ingen mindre en SELENA GOMEZ ger honom en lapdance. Jag tror knappt mina ögon, förra gången så sa han att han ALDRIG skulle vilja umgås med henne igen, så alla "möten" han har varit på och alla ggr han sovit över pågrund av "Jobb" så har han gjort det med henne.

Justins perspektiv:

Jag tittar snabbt åt höger och där står Melody och ger mig en bitchblick.

Ånej, hon såg oss. Varför?

_______________________________________________
Här kommer ett nytt kapitel Live från sjukhuset. Jag mår lite bättre så jag har lånat en dator här och skrivit i några timmar. Jag blir så lugn av att skriva. Amanda skrev nyss såg jag, snällt av henne att ställa upp.

Nästa del kommer nog 12 Januari då jag får åka hem. Jag planerar att skriva 2-3 då bara för att ni fått vänta sålänge.

Men ni får gärna kommentera vad ni tycker så jag vet ifall ni vill ha en del till. Kram på er!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!