Sorry guys!

Såg nyss att mina tidsinställda inlägg ej puplicerades. Så himla trist!!! Försöker skriva nytt efter klockan 9, kraaam! :))))


Tidsinställda inlägg. ♥



Hej på er! ♥

Förlåt att jag lovat inlägg ett tag. Har haft så sjukt mycket med skolan, ni förstår inte! Jag har haft omprov så dem har jag pluggat på och ska göra om. Jag har saknat att inte skriva inlägg här. Hela kvällen från 17.00 har jag suttit och skrivit på kapitel. Jag har tidsinställt 2 inlägg nu! Det första kommer runt 18.30 och det andra 21.00, hoppas ni kollar in då så att ni får se 2 inlägg. :-D

Ha det bra, ta hand om er, glöm inte att kolla in på bloggen imorgonkväll för då kommer somsagt 2 kapitel & en tävling. Checka in allt. Kan lova garanterat att inget kommer före 18.00 ;) Kram. ♥

Nästa del kommer imorgon! :D

Om jag hinner ser det ut som om både del 14 & 15 kommer imorgon. Räkna med att den första delen kommer lite efter 5 då jag har lite stressigt jobb att göra. ;)

Kram på er! ;)

A Walk To Remember - Kapitel 13! ♥





1. Melody har vaknat. 2. Kramkalas! 3. Melody. 4. Victoria Secret butiken. =)

Justins Perspektiv.

Plötsligt så börjar det vibbrera i min fick. Jag svarar samtidigt som fansen pratar med varandra.

- Melooody har vaknat... Säger Steve (Melodys pappa) Jag skriker av glädje och fansen förstår inte varför.
- Hon har faktiskt frågat efter dig. Tror du att du kan komma förbi snart & hälsa på? Säger Steve med glädje i rösten, man hör att han har gråtit av glädje!
- Jag kommer direkt.

Jag säger hejdå till fansen men en liten flicka i 10 årsåldern tar tag i min tröja och skriker nästan när hon pratar.

- Har Melody vaknat? Säger hon samtidigt som dem andra fansen börjar glo på mig.
- Ja, det är därför jag måste gå nu.
- Lycka till då, vi gillar henne om du gillar henne. Säger alla i en kör. Vi har en snabb gruppkram alla 7 och sen åker jag iväg i min Range Rover.

Melodys perspektiv.

Jag hör pappa komma in i rummet. Jag orkar inte röra mig. Jag är sjukt trött och har ont i huvudet. Men dockorn var här förut och tydligen hade jag bara lite hjärnskakning. Så mig själv är  jag inte riktigt. Jag saknar Justin, jag vill krama honom här och nu. Pappa sätter sig på kanten av sängen och tar sin hand på min kind.

- Jag är så glad att du mår bra gumman. Om något mer hade hänt hade jag inte överlevt, du är mitt allt. Speciellt eftersom din mamma inte lever.
- Pappa.... Jag sträcker mig försiktigt fram och ger honom en kram.
- Jag har glada nyheter, Justin är påväg.

Jag reser mig upp utan att tänka på att jag har ont. Jag tänker direkt på att jag inte kan se ut såhär. Mitt hår står rakt upp & jag har inget smink på mig. Men jag får ju inte gå upp ur sängen, jo bara om min pappa hjälper mig, men endå!

Jag sätter på filmen " The Notebook" som Justin köpte till mig när jag inte var vid liv. Pappa berättade att han varit här hela natten & tittat på film och sovit igämte mig. Han bryr sig verkligen, det är så gulligt. Det knackar på dörren så att pappa går till dörren & öppnar. In kommer Justin med en slapp outfit & hårspray i håret. Lika snygg som vanligt och jag var... Ovanligt ful...? Jag reser mig ännu mer upp & Justin springer mot sängen och ger mig en stor kram som varar i flera minuter. Pappa gick ut så att vi fick vara ensamma ett tag.

- Hur mår du älskling?
- Jag har hjärnskakning men annars mår jag väl rätt bra.
- Jag älskar dig. Du fattar inte hur orolig jag varit för dig när du varit medvetlös. Jag sov över här inatt & under hela konsären tänkte jag på dig. Jag kan inte överleva utan dig. Jag har insätt det.
- SSSh. Jag sätter min tumme på hans läpp och sedan kysser jag honom en lång stund.

- Jag har en överasskning till dig. Kom så sätter vi oss i bilen.
- Jag får inte lämna detta rum Justin. Det vet du.

Men jag gör endå som han säger. Jag tar på mig ett vitt linne & ett par mörkblåa shorts och Fred Perry skor till det. Det gör jätteont i huvudet och lite vingligt men Justin håller mig sina händer runt min midja hela vägen tills vi kommer till sjuksköterskan. Justin berättar att han tänkte ta med mig till en plats och att han skulle hjälpa mig att gå hela tiden. Sköterskan går med på det och tillsammans sätter vi oss i hans Range Rover.

Han startar bilen och kysser mig. Sedan åker vi iväg till stan. Vi stannar utanför Victoria Secret butiken. Klockan är 15.00 och det börjar redan bli mörkt, hmm...? Tillsammans går vi in i butiken. Justin håller min hand så att jag ska klara att stå upp!

- Välj vad du vill här inne. Det är min present till dig.
- Justin, du ska inte behöva betala för mig. Säger jag och ger honom en kyss på kinden.
- Jo men säkert. Du är mitt allt, välj någonting. Snälla. Jag blir bara glad.

Jag går med på det och tillsammans går vi i butiken. Hand i hand. Jag hittar lite fina underkläder. Ett vitt nattline, 3 Bhar och 5 trosor. Jag frågar återigen om det är okej för Justin och han svarar självklart ja. Vi går mot kassan & ut kommer en Victoria Secret modell & kramar Justin.

- Vänta? Är du Justin Biebers flickvän? Melody?
- Ja. Säger jag och börjar tveka.
- Då var det rätt. Justin leer mot mig och Sasha som modellen heter går fram mot mig.
- Vill du vara med på Victoria Secrets nästa modevisning?

________________________________

Kommentera!!! Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat eller haft tid till att uppdatera. Resan var jättekul! Jag har suttit hela kvällen & skrivit nu. Den blev inte så lång men nästa del kommer imorgon kväll. ♥

5 kommentarer och nästa del kommer garanterat imorron. :) ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!